به گزارش خبرنگار مهر، فریدون همتی چهارشنبه شب در شورای مهارت استان هرمزگان که با حضور علی اوسط هاشمی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور برگزار شد، با اشاره به تحول جدید در سطح ملی با تدوین و بازنگری استانداردهای آموزشی مشاغل، اظهار کرد: این امر مهم میتواند به عنوان یک عملیات نرم افزاری مطلوب در استانها از جمله هرمزگان کارآیی داشته باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه در هرمزگان سرمایه گذاریهای بزرگ ملی صورت گرفته و از طرفی هم تأمین تقاضای نیروی کار این پروژهها و سرمایه گذاری ها بهدلیل فقدان نیروهای ماهر در استان بهدرستی انجام نشده است، برخی از این مجموعهها نتونستند نیروهای محلی را به کار بگیرند و پیوند لازم بین جامعه محلی متناسب با سرمایهگذاریها صورت نگرفته است.
استاندار هرمزگان با بیان اینکه عدم تناسب مهارتهای جامعه محلی با مشاغل مورد نیاز پروژههای سرمایه گذاری، از یک سو سبب نارضایتی مردم و جوامع محلی پیرامون آن پروژهها شده و از سوی دیگر هزینه جذب نیرو برای بنگاهها را افزایش داده است که با انعقاد تفاهم نامه بین استانداری هرمزگان و سازمان آموزش فنی حرفهای کشور و پشتیبانی استان از برنامههای پیش بینی شده، بهویژه در حوزه سواحل مکران و غرب استان در آستانه یک تحول بزرگ قرار داریم.
همتی اقتصاد دریا محور، گردشگری، صنعت و معدن و حمل و نقل را از جمله بخشها و ظرفیتهای قابل توسعه و مهم در هرمزگان عنوان کرد و گفت: هر چقدر نیروهای دارای مهارت بیشتری در بازار کار وجود داشته باشد، بهرهوری و کیفیت خدمات بالاتر میرود و هزینههای نیز به همان نسبت کاهش پیدا میکند که اثرات آن به سرعت در جامعه نمایان میشود و رضایتمندی عمومی را به دنبال خواهد داشت.
همتی اضافه کرد: با برنامههای پیش رو. توسعه آموزش و مهارت آموزی در استان، بخش عظیمی از نیروهای بیکار میتوانند به راحتی در بسیاری از صنایع به کار گرفته میشوند و یا به عنوان کارآفرین میتوانند زمینه اشتغال افراد دیگر را فراهم کنند که این رویکرد با یک سیاستگذاری درست و هدفمند عملیاتی خواهد شد.
در نشست امروز شورای مهارت استان، مجوز مراکز جوارکارگاهی شرکت نفت ستاره خلیج فارس و اداره کل بنادر ودریانوردی و مجوز آموزشگاههای آزاد به نماینده خیران اعطا شد.
همچنین از حامیان مهارتی عضو شورای مهارت استان توسط استاندار هرمزگان و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور تجلیل شد.
نظر شما